top of page
Image by Sam McNamara

MAAHANMUTTAJIEN TUKEMINEN SUOMESSA 

 

Tarjoamme koulutusohjelman niille, jotka haluavat toimia mentoreina ja tukea uusia tulokkaita heidän sopeutumisessaan.

 

OHJELMAMME KOHDAT

 

MENTOROINTIKOULUTUS: Tarjoamme kattavan mentorikoulutuksen, joka antaa valmiudet auttaa maahanmuuttajia heidän uudessa elämässään.

 

YHTEISÖLLISYYS: Mentorit ovat avainasemassa yhteisöllisyyden rakentamisessa tarjoamalla tukea ja jakamalla kokemuksia suomalaisesta arjesta.

 

KULTTUURIEN KOHTAAMINEN: Pyrimme edistämään kulttuurien välistä ymmärrystä ja luomaan avoimemman ympäristön yhdessä.

 

REKISTERÖITYNEET MENTORIT: Kaikki koulutuksen läpikäyneet mentorit ovat nyt rekisterissämme. Tämä tarkoittaa, että jokainen maahanmuuttaja voi löytää tukea aiheista, jotka heitä erityisesti kiinnostavat.

 

Etsimme nyt innostuneita ja avuliaita suomalaisia liittymään mentoriverkostoomme! Haluamme tarjota tukea maahanmuuttajille sopeutumisessa Suomeen, ja juuri sinun kokemuksesi ja osaamisesi voivat tehdä suuren eron.

 

MIKSI LIITTYÄ MEIDÄN JOUKKOOMME?

 

AUTA MAAHANMUUTTAJIA: Osallistumalla mentorina autat uusia tulokkaita sopeutumaan uuteen ympäristöön ja rakentamaan vahvempaa tulevaisuutta Suomessa.

 

JAA KOKEMUKSESI: Voit jakaa oman kokemuksesi ja tarjota arvokkaita neuvoja arjen haasteisiin ja mahdollisuuksiin Suomessa.

 

RIKASTA OMAA KOKEMUSTASI: Mentorointi on loistava tilaisuus oppia uusista kulttuureista ja laajentaa omaa näkökulmaasi maailmaan.

 

Haluatko olla mukana tukemassa maahanmuuttajia heidän sopeutumisessaan? Liity mukaan meidän mentoriverkkoomme ja ole osa yhteisöä, joka tekee todellisen eron.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:  linkki ilmoittautumiseen

 

Tervetuloa mukaan auttamaan ja jakamaan arvokasta tietoa!

bottom of page