top of page
C34EEB11-64E0-4E1A-B678-DCE7DCAF0139.jpg

LASTEN LEIRIT

Graniittilla me järjestämme lasten ja nuorten leirit Helsingissä vuodesta 2015.

Leirit järjestetään koululaisten loma-aikoina, leirit ovat avoimia kaikille 7-16 vuotiaille helsinkiläisille. Vuoden aika järjestetään hiihtolomaleiri, 3 kesäleiriä kesäkuussa, leiri ennen koulua elokuussa ja syyslomaleiri.

Leirit toteutetaan Helsingin kaupungin tuettuna leiriavustuksella, näin pidetään leirihintoja mahdollisimman matalana, jotta leirihinta ei olisi este pienivaraisille perheille. Leirien ohjelma on aina erilainen ja monipuolinen, alustavasta ohjelmasta tiedotetaan jo ilmoittautumisen yhteydessä. Leirit ovat liikunta- tai käsityö painotteisia, ohjelmassa on myös media ja animaatio, sekä ruoanlaittoa.

 

Leirit järjestetään Toimintakeskuksessa Graniitti, joka sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa ja leirin aikana käytetään myös kaupungin muut tilat, leikkipuistot ja urheilukentät: Töölön Kisahalli, Myllypuuron Liikuntakeskus, Pukinmäen Liikuntapuisto. Kesällä apuohjaajiksi otetaan 3-4 kesätyöntekijää, joilla on Helsingin kaupungin kesäseteli. Muille leirin vapaaehtoisille ja apulaisille pidetään lyhyen koulutuksen leirin käytännön asioista ennen leiriä.

bottom of page